Miriam_EmmilyB-22.jpg

ADVIESGESPREK

Heb je zonder blijvend resultaat meerdere  pogingen gedaan om je huis op te ruimen en is het lastig om gemotiveerd te blijven? Dan nodig ik je uit voor een gratis 'opruim motivatiegesprek'!


Binnen 30 minuten achterhalen we waar je tegenaan loopt en geef ik je concreet advies en praktische tips. Mijn advies helpt je om doelgericht aan de slag te gaan zonder het overzicht te verliezen.

Meld je hieronder aan voor de aanvraag van een adviesgesprek. 

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

KONMARI CHECKLIST

Ben je of ga je aan de slag met opruimen en mis je hierbij structuur in je aanpak?
Mijn KonMari Category Checklist zal je een handje op weg helpen! In de checklist staan alle (sub)categorieën van de Marie Kondo methode en zie je precies wat in welke categorie valt en welke volgorde je het beste kunt aanhouden tijdens het opruimen. Zo kun je makkelijk je eigen opruimproces bijhouden, met voldoening een categorie afvinken die je hebt gedaan en inplannen wat er nog moet gebeuren. Stapsgewijs ga je door je huis.

Wil jij de KonMari opruim checklist ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Naast deze handige lijst word je ook op de hoogte gehouden van opruim tips & tricks, blogs, workshops en andere events

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt zo snel mogelijk de KonMari checklist.

Miriam_EmmilyB-21.jpg