PAKKETTEN

Wil je grondig opruimen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Lukt het je niet om over spullen beslissingen te nemen? Is alleen al de gedachte aan opruimen zo overweldigend dat je het helemaal laat zitten?

Als Opruim Consultant bied ik verschillende pakketten aan waarmee we jouw opruim doelen kunnen bereiken! 

 

'ORGANIZE HET HELE HUIS'

Ruim je huis in één keer grondig op en krijg rust, overzicht en structuur, waardoor je energie en tijd overhoudt om datgene te doen waar je gelukkig van wordt. Ervaar de 'life-changing magic of tidying up' met de methode van Marie Kondo!

Als KonMari Consultant

+ Begeleid ik je bij het nemen van beslissingen over je spullen.

+ Zorg ik dat je gemotiveerd blijft, focus houdt én je opruim doelen bereikt.

+Geef ik je opruim tips & tricks waar je de rest van je leven voordeel vanhebt.

Vanaf €700,-

Miriam_EmmilyB-27_edited.jpg
 

'EEN DUWTJE IN DE RUG'

Voor wie?

Je hebt al een aantal categorieën opgeruimd, maar loopt vast en hebt hulp nodig. 

Ik ben je Opruim Cheerleader!

We pakken de draad samen op en maken een plan van aanpak. Ik coach je bij elke stap in het proces van opruimen. Hierbij werken we volgens de methode van Marie Kondo.

Na het ontspullen zullen we voor alle categorieën een vaste plek bepalen en laat ik je zien hoe je de spullen efficiënt opbergt.

Vanaf €350,-

'ORGANIZE JE KEUKEN'

Voor wie?

Je hebt behoefte aan overzicht in je keuken. Wil graag je keukenkasten opruimen en herinrichten, maar weet niet hoe.

Ik ben je Opberg Sensei!

We ruimen samen de keukenkastjes uit, waarna we de keukenspullen per categorie gaan uitzoeken. Vervolgens gaan we de kasten efficiënt inrichten, zodat je alles makkelijk kan vinden én pakken. Je aanrecht is zo goed als leeg en schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vanaf €210,-

'ORGANIZE DE KINDERKAMER'

Voor wie?

Je wordt inmiddels gek van al het rondslingerde speelgoed in huis. Het opruimen van de kinderkamer lijkt onbegonnen werk. Je wilt je 'volwassen' huis terug en kinderen die zelf kunnen opruimen.

Mary Poppins in the house!

We doen een inventarisatie van het speelgoed en de opbergmogelijkheden. Selecteren vier stapels: houden, verkopen, doneren, weggooien. Vervolgens gaan we voor elke categorie speelgoed een efficiënte en logische opbergplek creëren, zodat kinderen voortaan zélf hun speelgoed kunnen opruimen. Ik geef je ook wat tips die helpen om kinderen op een positieve maier te leren opruimen ;-)

Vanaf €210,-

'ORGANIZE JE KLEDINGKAST'

Voor wie?

Je kledingkast zit vol, je hebt geen idee wat je allemaal aan kleding hebt en waar het ligt. Je weet je geen raad met stuks die je niet meer draagt, maar ook niet wegdoet. 

Style Organizer to the rescue!

We halen alles uit de kast en selecteren de stuks die 'joy sparken'. De rest gaat op de stapel weggooien, doneren, verkopen. En geef ik tips en tricks om je kast voor altijd opgeruimd en overzichtelijk te houden. 


Extra optie: styling advies voor het creëren van een ijzersterke basisgarderobe en het leren combineren van sets. 

Vanaf €210,-

'OPRUIMEN VOOR JE GAAT VERHUIZEN'

Ga je binnenkort verhuizen?

Dit is het beste moment om schoon schip te maken! Verhuis alleen spullen die je echt mee wilt nemen naar je nieuwe woning.

Fresh start

Ik begeleid je in het keuzeproces en zorg dat je de deadline haalt. Je verhuist geen onnodige spullen. Inpakken zal overzichtelijk en gestructureerd verlopen. Geen spullen in je nieuwe huis met een negatieve lading.

Extra optie: Je spullen in je nieuwe huis efficiënt en overzichtelijk opbergen, zodat je nooit meer hoeft op te ruimen of zoeken.

Vanaf €350,-

'OPRUIMEN VAN SPULLEN NA OVERLIJDEN VAN EEN DIERBARE'

Liefde is kracht om los te laten

Heb je moeite met het opruimen van spullen van een overleden dierbare? Dat is heel begrijpelijk. Deze categorie spullen zijn emotioneel beladen en niet zomaar weg te doen. Je staat niet alleen bij deze emotionele taak. 1-op-1 coaching zal steun bieden in het proces van loslaten.


Coach in loslaten
Samen gaan we liefdevol en met respect door de spullen van je dierbare. Als gecertificeerd coach zal ik je ondersteunen bij het kiezen van de items die je graag wilt houden. En je begeleiden en adviseren bij het loslaten van de overige spullen.

Vanaf €210,-